Sari la conținut
Despre Oldenburg Vineyards

Despre Oldenburg Vineyards

Situat la 8 kilometri de Stellenbosch, pe drumul către Franschhoek, într-o vale de o frumusețe remarcabilă, proprietatea Oldenburg Vineyards este înconjurata de un spectaculos amfiteatru de munte.
În centrul fermei se află Rondekop - dealul lor iconic, rotund, care influențează podgoriile plantate pe el și în jurul sau, creând un terroir extraordinar.
Locația unică beneficiază de confluența elementelor naturale aparte, rezultand un terroir distinctiv ce permite crearea de vinuri care să reflecte cu adevărat originile lor.
"Misiunea mea este să las terroirul să vorbească, permițând site-ului nostru misterios să se arate și să se exprime pe deplin. Acest lucru se realizează prin culesul strugurilor la maturitate optimă, manipulare minimă în pivniță și extracție blândă pentru a produce vinuri echilibrate și elegante.”
Nic van Aarde
Oenolog
Pentru inceput, din oferta lor am selectat 2 vinuri:
1. Oldenburg Vineyards - Syrah 2015, 100% Syrah ce petrece 14 luni in butoaie de stejar francez de 300 de litri, din care 40% noi
2. Oldenburg Vineyards - Rondekop "Stone Axe" Syrah 2016, 100% Syrah in productie de doar 2477 de sticle, ce petrece 18 luni in butoaie de stejar francez de 300 de litri, din care 43% noi
Vinurile le puteti gasi pe site: https://happywines.ro/search?q=oldenburg
Articolul anterior Despre Xavier Vignon

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

* Câmpuri obligatorii